januari 14, 2017

Opleidingen

Opleidingen

In onze schoonheidssalon zorgen onze schoonheidsspecialisten ervoor dat u heerlijk tot rust komt van de dagelijkse hectiek. Met gebruikmaking van biologische producten kunt u genieten van een heerlijke gezichts- en/of lichaamsbehandeling. Ook bieden wij specialistische behandelingen aan zoals Shiatsu- en lymfedrainage  en cosmeceutische behandelingen. Cosmeceutica is gevormd door de woorden cosmetica en farmaceutica. Met deze benaming worden verzorgingsmiddelen aangeduid die tussen schoonheidsmiddel en geneesmiddel in liggen. .

Onze schoonheidsspecialisten bezoeken nationale en internationale vakbeurzen, zoals Beauty Salon Dimensions. Ook ontwikkelen onze schoonheidsspecialisten zich door middel van interne en externe trainingen, zodat zij hun vaardigheden perfectioneren en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

In  ons salon werken we met de wereldwijd bekende merk Neoderma.. Neoderma is ontwikkeld op natuurlijke basis en mild en verzorgend voor uw huid. Bij ons kunt u kiezen uit meerdere behandelingen van Neoderma. Kom gerust langs  en laat u adviseren en verwennen door onze schoonheodsspecialisten.

Beautysalon Monika is aangesloten bij de ANBOS, de brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging. Het doel van de ANBOS is de kwaliteit van het beroep en de beroepsuitoefening te bevorderen en in stand te houden, zodat ondernemers in de schoonheidsverzorging zich kunnen onderscheiden en een goede en verantwoorde dienstverlening aan kunnen bieden. Ook organiseert de ANBOS kennisbijeenkomsten en trainingen voor de leden.

untitled (1 of 23)